Mode by Silvie

Zeer leuk kapsel dankzij de kapper in Vinkeveen, Jack’s Sisters

Sinds ik de kapper Vinkeveen heb ontdekt, Jack’s Sisters, loop ik met en zeer modieus kapsel rond. Niet voor niets is dit een zeer professionele kapsalon, hier weten de medewerkers precies hoe je een kapsel moet knippen, verven of wat voor een behandeling ook. Niet alleen dames, maar ook heren kunnen in deze kapsalon terecht voor een nieuwe look.

Elke keer wanneer ik naar deze kapper ga weet ik nooit precies hoe ik mijn kapsel wil laten knippen, maar daar hebben zij bij deze kapper een leuke oplossing voor, een modellenboek. Dit boek kan je online, dus thuis, inkijken, zeer handig voor een idee voor een leuk kapsel.  

Wederom een nieuwe look

Ondertussen ben ik al meerdere keren hier bij de kapper in Vinkeveen geweest en elke keer ben ik super tevreden zodra ik wederom met een bijzonder mooie look naar buiten loop. Deze keer heb ik een leuke foto uit het modellenboek gehaald en aan de kapster laten zien. Met een paar aanpassingen heeft zij dit kapsel bij mij geknipt en het resultaat is verbluffend.

Inmiddels na het lezen van deze blog ook interesse gekregen om een afspraak bij Jack’s Sisters te maken? Via de website kan je een afspraak maken, lekker makkelijk.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.