Mode by Silvie

Ontmoet de wereld met Xbox live

Bij gamen gaat het er allang niet meer om dat je een single player game speelt. De meeste games die je tegenwoordig kan kopen zijn multi player. Dat houdt in dat je met meerdere spelers op één Xbox kan spelen, maar je kan er ook met meerdere Xbox spelers mee samenspelen. In dat laatste geval heb je een Xbox live abonnement nodig om via het internet en het beveiligde Xbox netwerk te kunnen spelen. Om te weten of een dergelijk abonnement wat voor jou is biedt Xbox een aantal opties.

Van twee dagen tot meer dan een jaar

Xbox heeft een hele serie Xbox gold pakketten op de markt gebracht. Zo kan je zelf bepalen hoe lang je een dergelijk abonnement wil hebben. Het goedkoopste pakket biedt jou 48 uur wereldwijd spelen. Op die manier kan je eens rustig testen of een dergelijke manier van gamen bij jou past. Dit abonnement wordt aangeraden wanneer je net een eerste multiplayer game hebt aangeschaft. Kijk of je vrienden het net zo leuk vinden als jij om op deze manier te gamen. Bevalt het goed, kijk dan of je er met een paar maanden nog niet klaar mee bent. Wanneer je langere tijd met een Xbox gold pakket wil spelen kies je uiteindelijk voor het langste abonnement; 12 plus 1 maand.

Voorkom een trojan
Xbox heeft er helaas ongewild ook voor gezorgd dat er een hoop virussen op het netwerk terechtkwamen. Xbox gold abonnementen worden namelijk verkocht door louche partijen die er een trojan in hebben verwerkt. Op die manier betaal je minder maar wordt jouw Xbox het slachtoffer van fraude. Men kan zelfs jouw creditcard gegevens gaan misbruiken voor frauduleuze praktijken. Het is dan ook goed om een Xbox gold abonnement aan te schaffen bij een betrouwbare partij. Bij een handel in game keys kan je het beste een dergelijk abonnement kiezen. Je krijgt informatie over het type abonnement wat past bij jouw game voorkeuren en je kan een weloverwogen keuze maken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.