Mode by Silvie

Een goede kleermaker in Rotterdam

Op zoek naar een goede kleermaker in Rotterdam, kwam ik bij Super Wassalon A. Verboom terecht. In eerste instantie dacht ik aan het verkeerde adres te zijn, omdat hier allemaal wasmachines stonden en niet meteen het idee kreeg dat hier iemand kleding kon maken. Maar schijn bedriegt, de medewerkers van deze zaak begroeten mij vriendelijk toen ik de winkel binnen liep. Op mijn vraag of ik wel aan het juiste adres was, kreeg ik een volmondige ‘ ja’ te horen. Meteen uitgelegd waarom ik daar mijn spullen kwam brengen en dat was allemaal geen probleem. kleermaker Rotterdam

Drie maten minder!

De afgelopen periode ben ik meer op mijn voeding gaan letten en ben meer aan het bewegen gegaan. Het resultaat was ik dan ook vele kilo’s ben verloren en dat was te zien aan mijn kleding. Geld om nieuwe spullen te halen had ik niet en daarom was ik op zoek naar een goede kleermaker in Rotterdam.

Een paar dagen later werd ik al gebeld door een medewerker van Super Wassalon A. Verboom, mijn spullen waren klaar. De opdracht was namelijk om al mijn broeken een paar maten kleiner te maken en ik kan zeggen dat dit super goed gedaan is. Nu loop ik er weer stralend bij in mijn vermaakte kleding, ben dan ook zeer tevreden over deze zaak. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.