Mode by Silvie

Summer vibes: ontdek de mooiste boho zomerjurkjes

In deze dresses ga jij een prachtige zomer tegemoet.

Je kunt het je waarschijnlijk nog niet voorstellen, maar over een paar maanden loop je zonder jas naar buiten, de warme zomerzon in. Wij kregen de afgelopen weken ontzettend veel zomerjurken van onze mooie gypsy merken binnen. Neem een kijkje tussen de nieuwste collecties bij Ibizamode en laat je zomermood wakker kussen door jurkjes met romantisch kant, zonnige prints en talloze gypsy details.

Zomers wit kant

Als er één materiaal is wat je deze zomer veel gaat zien is het romantisch wit kant. Het Italiaanse Pho Firenze, het artistieke Fleur de Pirate en het excentrieke Antica Sartoria weten goed hoe je met deze stof de mooiste jurken maakt. Het onberispelijke kant wordt gedecoreerd met franje, borduurwerk en pompons en voorzien van flared mouwen, spannende cut-outs of see-through details. In fonkelend wit ga jij een prachtige zomer tegemoet.

Print party

Deze zomer wordt een zomer vol prints! Hou je van een edgy leopard dessin? Dan gaat jouw bohemian modehart vast sneller kloppen bij het zien van de dresses van Hot Lava en Pho Firenze. Dromerige types kunnen met hun hoofd in de wolken blijven met de tie-dye prints van Hot Lava en zwierige prints zo helder als de oceaan van Pho Firenze. Tropische bloemenprints laten je wegzweven naar exotische oorden waar warme stranden zich uitstrekken en waar de zon hoog aan de hemel brandt. Ontdek collecties vol felgekleurde flora en fauna bij Meisïe, Pho Firenze en Isla Ibiza.

Sunny maxi dresses

De zomer is de perfecte gelegenheid voor een maxi dress. Zo’n ruisende en zwierende < a href=”https://www.ibizamode.nl/nl/kleding/jurken/”>lange jurk geeft je meteen het love, peace & happiness-gevoel en maakt jouw look boho chic zonder dat het veel andere styling nodig heeft. Een maxi dress is perfect om te dragen richting het strand. Wanneer de avond valt en jouw stranddag helaas ten einde is gekomen voelt een maxi dress erg comfortabel aan je zongebruinde benen. Draag een lange jurk op vakantie tijdens het ontdekken van een nieuwe stad of terwijl je door een pittoresk dorpje dwaalt. Ontdek jouw mooiste maxi dress in de nieuwste collecties van Isla Ibiza, Luli Fama, Meisïe en Fleur de Pirate.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.