Mode by Silvie

Mijn zoektocht naar mooie herenschoenen

Voor een feest in aantocht was ik op zoek naar nieuwe schoenen. Ze moesten deftig zijn, want mijn huidige schoenen waren echt versleten. Toch wilde ik ook niet te deftig gaan. Dit is mijn stijl ook niet. Ik wilde een mooi evenwicht tussen de twee. Ik hou het meest van sneakers. Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan naar deftige sneakers. Natuurlijk is er de dag van vandaag zoveel keuze op het gebied van mannenschoenen. Na wat zoekwerk ben ik dan terecht gekomen bij het Philippe model. 


Mijn ervaring met het Philippe model 

Intussen heb ik mijn zin gevonden en kan ik er mijn mening over vormen. Ik heb zelf gekozen voor een zwart model van sneakers met een beetje wit. Ik heb dit gekocht voor 162 euro betaald. Deze heb ik gekocht bij de Bijenkorf. Ik kon dit op vele plaatsen kopen, maar aangezien ik al goede ervaringen had bij de Bijenkorf, heb ik hiervoor gekozen. Inmiddels heb ik deze schoenen ook thuis ontvangen natuurlijk. Ik ben hier zeer tevreden over. Ze waren wat duurder, maar toch nog net betaalbaar voor mij. Anderzijds zagen ze er zeer goed uit en zagen ze er ook zeer kwaliteitsvol uit. 

Bovendien heb ik ze al kunnen showen op het feest. Ik heb er veel complimenten over gekregen. Ook daarna, want deze schoenen zijn ook geschikt voor in het dagelijkse leven te dragen. Bovendien zijn deze schoenen ook zeer comfortabel om aan te doen. Ik heb nu dit paar schoenen gekocht, maar natuurlijk waren er nog veel meer mogelijkheden. Ik vond andere paren ook zeer mooi, maar ik kon natuurlijk niet alles aankopen. Ik kan tenslotte ook maar een paar tegelijk dragen. Ik houd dit zeker wel in de gaten. Mijn volgende aankoop zal zeker ook een paar schoenen zijn van dit merk. Ik wil dit zeker ook graag aanraden aan anderen. 

Zelf ook interesse in een Philippe model? 

Heb je zelf ook interesse in de aankoop van een Philippe model? Neem dan zeker een kijkje op het internet. Daar vind je foto’s terug van de verschillende modellen en dergelijke. Misschien zit er ook voor jou wel iets tussen. Aarzel ook nooit om contact op te nemen met de medewerkers van de shop waarbij je dit zou willen aankopen. Zij zijn er immers om je verdere vragen te beantwoorden. Veel succes in de zoektocht!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.