Mode by Silvie

Kinderen

Overal om mij heen zie ik vrienden van mij die ze opeens krijgen, kinderen. Niet raar hoor ik ben een jong volwassene van 29 jaar met vrienden die ongeveer even oud zijn. Je ziet toch dat mensen rond hun 30stesteeds vaker klaar denken te zijn voor kinderen. Als je naar 20 jaar geleden kijkt waren mensen toen der tijd rond hun 20steal helemaal klaar voor huisje boompje beestje. Tegenwoorden is het voor veel mensen belangrijk alles op een rijtje te hebben. Huisje en Boompje moet eerst helemaal goed zitten. Men moet klaar zijn met een studie, even hebben gereisd en het liefst al een beetje carrière gemaakt te hebben. Vroeger was het grote doel van vooral vrouwen een zo groot mogelijk gezin te stichten. Tijden veranderen!

Benodigdheden voor jonge ouders

Ik ga dan als goede vriend dat ik ben en ook leergierig niet ouder op kraam bezoek bij mijn jonge vrienden die zojuist een kind hebben mogen krijgen. Ik koop dan vaak een rompertje van Feyenoord of een grote knuffel. Het kind heeft er nog niet veel aan maar de ouders zijn er natuurlijk enorm blij mee. Bij het krijgen van een kind komen grote verantwoordelijkheden op je af maar vooral komen er enorme kosten bij kijken. Een box, een rammelaar, luiers, misschien aanvullende voedingstoffen naast melk, de hele kinderkamer die moet worden ingericht. We zijn op zoek gegaan naar het beste kraamcadeau voor kinderen. 

Conclusie van het onderzoek

We zijn op zoek gegaan naar een rugzak zoals Nike voor schoenen is. Een rugzak voor kind, vrouw, man, jong en oud. Echt een algemene tas waar iedereen mee gezien kan worden. De tas die hier voor ons het meest bij in de buurt kwam is de Eastpak. Koop dus voortaan wanneer je op kraamvisite gaat een rugzak van Eastpak. Vanwege de lange garantie en het tijdloze design het perfecte kraam cadeau volgens ons onderzoek. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.