Mode by Silvie

Populaire kledingmerk Black Bananas

Guccie, Dolce & Gabana, Chanel, Prada, Michael Kors etc… Eens heb je wel van deze bekende merken gehoord. Maar heb je ooit gehoord van Black Bananas met hun exclusieve streetwear? In dit artikel zullen wij het hebben over het populaire kledingmerk: Black Bananas.

Black Bananas is een kledingmerk dat alleen exclusieve streetwear verkoopt. Het begon allemaal toen de stichter van dit merk in zijn vrije tijd een t-shirtontwerp aan het maken was voor een vriend. Toen deze vriend overstraat liep, begon de t-shirt snel populair te worden waardoor iedereen een wilde. In het jaar 2011 begon de stichter Wesley Balnikker met het online verkopen van deze exclusieve streetwear. Zijn eerste ontwerp was de “Transformer Monkey”, maar niet lang daarna ontwierp hij “Black Bananas”. Elke maand worden er nieuwe kledingstukken ontworpen zodat de klant altijd iets nieuws kan kopen.

Black Bananas beschikt over mooie prints, goede kwaliteit en originele items. Maar hoe komt het dat dit merk zo populair is geworden? Deze vraag zal wel eens in je opgekomen zijn. Dit kledingmerk werd populairder doordat bekende mensen zoals Jorgen Rayman, Kim Feenstra en Ben Saunders het begonnen aan te doen. Verder beschikt Black Bananas niet allee over T-shirts, maar ook andere leuke items zoals joggers, shorts, sweaters, caps, zonnebrillen en nog veel meer. Wesley Balnikker heeft dus met succes een complete collectie uitegbouwd

Conclusie

Word je nieuwsgierig naar een van deze toffe kledingstukken? Ga dan naar www.blackbananas.nl om een of enkele van de items te bestellen. Het is ook mogelijk om via een van de alternatieve leveranciers een item te bestellen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.