Mode by Silvie

Bespaar ook deze zomer op exclusieve herenmode

Als het gaat om schoenen voor de zomer, gaat het erom ‘koel’ te blijven (in elke zin van het woord). Je wilt iets een beetje lichter en misschien een iets wat meer helder is. Kortom, die zware zwarte laarzen kun je het beste achter in je kast laten in de zomer. Maar hoewel sommige stijlen niet op tafel liggen, zijn er opties in overvloed. Van suède instappers tot sneakers, hier zijn de beste schoenen om je door de zomer te helpen. Goed om te weten dat er een Sale bij van Bommel is. Stap dus in bij Van Bommel!

Welke schoenen moet je in de zomer aantrekken?

  1. Veterboots

Bootschoenen zijn een klassieke zomerschoenenkeuze en elke man moet minstens één paar bezitten. Bootschoenen hebben rubberen zolen en geven je een hippe look. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de stijl kunt kiezen die het beste bij jouw outfit past. De bootschoenen zien er beter uit zonder sokken.

  1. Trainersschoenen

Trainers zullen ongetwijfeld je favoriete schoenen worden voor deze zomer. Ze zijn luchtig met veel ruimte om in te ademen en zijn ideaal voor sport en wanneer je naar de club gaat. Het wordt aanbevolen dat je deze sportschoenen met sokken draagt, omdat je geen blaren wenst te krijgen.

  1. Veterschoenen

Veterschoenen zijn de beste optie als je geen sportschoenen draagt. Deze schoenen geven een relaxte uitstraling en zijn perfect voor de zomer. Veterschoenen vormen een zeer praktische aanvulling op je zomergarderobe. Zie ze als een relaxed alternatief. Ze zijn geweldig voor vakanties, vooral als je naar een stad gaat en de hele dag rondloopt. Ze nemen ook niet veel ruimte in jouw bagage in beslag. En als je het geluk hebt om naar een tropische bestemming af te reizen, dan zijn een paar witte veterschoenen handig.

  1. Instappers

Instappers zijn de ultieme heren zomerschoenen. Hoewel sandalen wel wat stigma dragen als ze door mannen worden gedragen, dateren ze uit de oudheid en zijn ze recentelijk meer stijlvol geworden. Een paar sandalen is essentieel als je van plan bent om bij het zwembad te gaan of te zonnebaden op het strand. Draag met lichtgewicht katoenen of linnen broeken.

  1. Sneakers

Wanneer je naar een festival in de zomer gaat, kunnen sneakers van Floris van Bommel jou festival look compleet maken. Ook als je op vakantie gaat kunnen sneakers aandoen. Met deze schoenen loop je heel comfortabel en pijnloos.

Zomerschoenen kopen

Je kunt veterboots vinden bij Van Bommel. Ze hebben een geweldige grip en extra vulling. Trainersschoenen kun je heel goedkoop kopen bij Van Bommel. Je kunt bij Van Bommel verschillende schoenen vinden. Bezoek de website, bekijk de schoenen, ga na of jouw maat verkrijgbaar is en plaats zo gauw als mogelijk jou bestelling. De zomer is binnenkort voorbij, dus je kunt nog eventjes genieten van jouw zomercollectie. Zomerschoenen zijn een prachtige aanvulling op je seizoensgarderobe en maken je outfits speciaal. Als je aan het begin staat van het bouwen van je schoenencollectie, is het OK om je gewone bruine schoenen te dragen, maar zorg ervoor dat je ze aankleed met veters of sokken om een zomerse look te creëren. Wat zijn je favoriete zomerschoenen?

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.