Mode by Silvie

Allergisch voor sieraden? Probeer eens een sieraad van titanium

Sieraden vormen de finishing touch voor elke outfit. Het eenvoudig vinden van een mooi sieraad is echter niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Ongeveer één op de tien vrouwen heeft namelijk wel eens een allergische reactie op sieraden. Dit wordt meestal veroorzaakt door nikkel, een metaal dat door sommige mensen slecht wordt verdragen. Ook andere metalen kunnen een allergische reactie veroorzaken. Je merkt meestal dat je zo’n allergie hebt wanneer je binnen een paar dagen na het dragen van een sieraad last krijg van eczeem. Gelukkig gaat dit uiteindelijk ook weer weg, maar het probleem zal terug blijven keren zolang je de sieraden blijft dragen. Een voor de hand liggende oplossing is dan ook om helemaal geen sieraden te dragen, maar er is ook een alternatief.

De andere oplossing bij een allergische reactie op sieraden, is het kopen van sieraden van metalen die wél door vrijwel iedereen worden verdragen. Sieraden kunnen namelijk ook worden gemaakt van roestvrij staal of titanium. Titanium sieraden zijn hypoallergeen en veroorzaken vrijwel nooit een allergische reactie. Om de zoektocht naar een veilig sieraad makkelijker te maken kun je het best winkelen via een gespecialiseerde webshop, zoals https://www.naisz.com/nl/

Bij Naisz vind je een ruim aanbod aan oorbellen, halssieraden en armbanden van titanium. Uiteraard voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen die liever een titanium sieraad dragen. Het voordeel van deze webshop is dat je je geen zorgen hoeft te maken over een allergische reactie. Er worden hier namelijk alleen hypoallergene sieraden verkocht. Naisz biedt dan ook de garantie dat haar sieraden door iedereen veilig gedragen kunnen worden. Toch een allergische reactie? Dan krijg je het aankoopbedrag volledig terug.

Titanium sieraden vind je tegenwoordig in allerlei vormen en kleuren. Naast de zilverkleurige sieraden waar men al snel aan denkt bij titanium, zijn er bijvoorbeeld ook oorbellen met een blauw accent verkrijgbaar, of een halssieraad met een gekleurde hanger. Het is dan ook geen enkel probleem om iets moois te vinden voor verschillende gelegenheden. Een allergie voor sieraden van nikkel hoeft je er zeker niet van te weerhouden om toch een mooi sieraad te kunnen dragen!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.