Mode by Silvie

Motorrijden door weer en wind

Ik ben benieuwd naar jullie mening over het volgende. Je wilt op je motor stappen maar het begint net te regenen, ga je dan nog? Of als het toch iets minder warm is dan gedacht? Ik vind het maar lastig. Ik heb sinds twee jaar een motor maar ik rij eigenlijk alleen maar als het mooi weer is. Nou weten we allemaal dat het in Nederland jammer genoeg niet altijd warm is. Maar wat doe je dan? Minder rijden?

55

Warme motorkleding

Ik wilde hiervoor een oplossing bedenken, dus ben ik naar een motorkledingoutlet geweest. Daar vertelde ze me dat er gelukkig verschillende soorten motorkleding bestaan die je beschermen tegen regen, wind en kou. Wisten jullie dat er motorkleding bestaat die bestand is voor alle weersomstandigheden? Dit is een pak waar je thermovoering uitneembaar is. Dus in de winter blijf je lekker warm, terwijl je in de zomer de voering eruit kan halen en je alsnog hetzelfde pak kan dragen. Ideaal zou ik zo zeggen.

Verzekering

De verkoper in de motorkledingoutlet vertelde me dat ik wel goed moet opletten in de winter en dat ik mijn verzekering moest checken. Er zijn namelijk veel verzekeringen die een winterstip inbouwen, dit betekend dat je dan niet mag rijden in de winter omdat je dan niet verzekerd bent. Maar gelukkig heeft mijn verzekering dat niet. Ik kan dus vanaf nu, door weer en wind, op de motor stappen in mijn toffe, nieuwe motoroutfit.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.