Mode by Silvie

Online outlet bij To-be-dressed.nl

logOh, ik heb mij toch een geweldige outlet gevonden! Kijk eens op To-be-dressed.nl. Ze hebben daar werkelijk van alles. Je leest het goed, het is een online kledingwinkel met allemaal exclusieve merkkleding en schoenen. En zelfs tassen. Ik ben dus dol op outlets, omdat je daar altijd dure merken kan kopen voor kleine prijsjes. Er is daar altijd sale. Ik had nog niet eerder gehoord van een online outlet en uit nieuwsgierigheid ben ik dit gewoon op gaan zoeken. Zo kwam ik bij To-be-dressed.nl uit. Ik heb het meteen aan mijn dochter doorgestuurd en dit was ook binnen tien minuten verkocht. De prijzen zijn wonderbaarlijk, ik ben nog geen andere site tegengekomen die zulke lage prijzen aanbiedt voor zulke hoogwaardige merken.

 

Dochter heeft een vol winkelmandjevro

 

Mijn dochter is zeventien en erg veel bezig met kleding. Ze krijgt van ons kleedgeld en zo kan ze maandelijks een nieuw shirt of tas kopen. Wat ze wil. Mocht ze echt nieuwe schoenen nodig hebben dan betalen wij die, want we vinden het belangrijk dat ze schoenen heeft van goede kwaliteit. Toen ik de website doorstuurde aan haar, had ze meteen een vol winkelmandje. Ik moest daar erg om lachen want ik had ongeveer hetzelfde toen ik de website voor het eerst aanklikte. Samen met haar ben ik gaan kijken wat ze kon betalen, en er moesten, tot haar grote spijt, een paar producten verwijderd worden uit het virtuele winkelmandje. Maar dat vond ze uiteindelijk prima.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.