Mode by Silvie

Op zoek naar een goedkope avondjurk

avondjurken

Eenmalig gebruik

Chique feestjes zijn niet helemaal mijn ding. ‘S avonds op de bank met een goed boek, in mijn jogging broek vind ik zelfs leuker. Toch ontkom ik er niet altijd aan, en was ik ook deze kerst weer uitgenodigd voor een gala. Ik was dus op zoek naar een goedkope avondjurk, want voor eenmalig gebruik ga ik natuurlijk geen bakken met geld uitgeven. Even was ik bang dat ik geen mooie jurk kon vinden voor mijn budget, maar daar had ik mij echt compleet in vergist. Bij Totally Perfect hebben ze namelijk de mooiste avondjurken voor de beste prijzen! Ik zocht gewoon op goedkope avondjurk, en liep deze webshop tegen het lijf. Dat moet echt geluk geweest zijn. Nu ik zo’n prachtige jurk heb kunnen vinden voor maar een paar tientjes, kijk ik zelfs uit naar het feestje! Natuurlijk had ik elke jurk prima gevonden, maar degene die ik nu heb is toch wel echt een pareltje. Misschien dat ik hem zelfs vaker aan ga trekken! Mocht de gelegenheid zich voordoen natuurlijk.

Ik ben heel benieuwd wie er net als ik niet zoveel met dure feestjes heeft. En hoe los je dat meestal op? Gaan jullie gewoon of bedenk je excuses? Met een mooie jurk hoef je in ieder geval geen excuus meer te bedenken!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.