Mode by Silvie

Mooie riem gekregen

Voor mijn verjaardag heb ik een zeer mooie riem gekregen. Iets wat je niet snel verwacht om te krijgen voor een verjaardag. Echter was ik al zo lang op zoek naar een specifiek model dat ik er van stond te kijken dat mijn vriend deze wel had gevonden. Ik ben namelijk helemaal gek op alles wat blinkt. Studs zijn dan ook op diverse kledingstukken te vinden in mijn garderobe kast. Nu kan ik daar dus een item aan toe voegen en dat is dit cadeautje.

Wat mij niet was gelukt, maar mijn vriend wel, daar was ik erg blij mee. Helemaal toen mijn vriend mij vertelde waar hij dit model vandaan had. Gewoon via het internet op de website van Riemen en Co.

Riem

Nog een mooie riem gekocht

Wat was ik blij met mijn cadeautje voor mijn verjaardag. Elke dag draag ik deze gordel wel. Niet omdat mijn broeken te wijd zitten, nee dat niet, maar juist om dat dit model zo mooi is.

Zo nieuwsgierig als ik was, ben ik zelf op deze site gaan kijken. Want het assortiment wat hier te vinden is, is zo groot, daar moet je gewoon even de tijd voor nemen. Wat een geweldige modellen kan je hier vinden. Alles staat zeer overzichtelijk, met duidelijke foto’s. De riemen zijn onderverdeeld in diverse modellen. Zo heb je de keuze uit een heupriem, een taillemodel, een breed model en ga zo maar even door. Ook zijn hier diverse goede merken te vinden. Al met al een website waar je een enorme keuze hebt om een bestelling van te maken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.