Mode by Silvie

Ericson Laboratoire

Het doel van het Franse merk Ericson Laboratoire is het garanderen van een maximale huidtolerantie. Of je nu een rijpere, gevoelige, vette of gecombineerde huid hebt, voor ieder huidtype heeft het merk producten die bij jouw huid passen. Ericson Laboratoire weet dat iedere vrouw een mooie, gladde huid wil. Een egale huid is namelijk de basis van zelfvertrouwen. Daarom doet het merk er alles aan om dit te bereiken met haar producten. De producten van het merk nemen oneffenheden weg, verhelderen de teint en zorgen voor een egale huid.

         In de jaren 50 van de vorige eeuw, verhuisde professor Ericson vanuit Zweden naar Frankrijk. Hij wijdde zijn leven aan geneeskunde en onderzoek hiernaar. Hij werkte in een ziekenhuis en specialiseerde zich in chirurgie en de reparatie van verbrand huidweefsel. Zijn vrouw was een schoonheidsspecialiste en vroeg haar man regelmatig om de huidproblemen van sommige klanten te behandelen. De resultaten waren ver boven hun verwachtingen. Daarom opende professor Ericson samen met zijn vrouw in 1962 het Ericson Beauty Treatment Centre. In 1983 ging het bedrijf een nieuwe weg in door huidproducten te verkopen onder de naam Ericson Laboratoire. Dit is hoe het merk ontstaan is.

         Ericson Laboratoire biedt zowel voor het gezicht als voor de lichaamshuid de beste producten aan. Een populair product van het merk, dat is bedoeld voor het lichaam, is de Ericson Laboratoire Body Physio Cellulit Gel. De gel helpt tegen cellulitis en bevordert het afslankingsproces. Dankzij de actieve ingrediënten Cyclolipase en Cafeïne, wordt er een warmtegevoel gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat cellulitis en vetophopingen bestreden worden en het proces van afbraak in gang wordt gezet. Gebruik de Ericson Laboratoire Body Physio Cellulit Gel regelmatig en je zal écht zien dat het helpt bij afslanken.

         Voor het gezicht is de Hydra Clinic Aqua Vital Mpc30 Cream een populair product. Deze hydraterende crème weet het vochtgehalte in de huid weer op peil te brengen. Het voedt de huid en verfrist zodat de huid er weer helemaal gezond uit komt te zien. Deze H2O booster is geschikt voor de droge en vochtarme huid.

         Ericson Laboratoire heeft een uiterst solide reputatie opgebouwd in de wereld van gezondheidsproducten. Hierdoor kan jij kiezen uit een ruime collectie van veelzijdige huidproducten die allemaal dat ene doel nastreven: een maximale huidtolerantie. Als je kiest voor Ericson Laboratoire, kies je voor huidverjonging en huidverbetering. De rijke producten zorgen ervoor dat je er elke dag weer stralend uitziet.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.