Mode by Silvie

Kapper in Bussum: voor een mooie look

Ben jij op zoek naar een goede kapper in Bussum? Dan ben jij Rehair Hair en Beauty aan het goede adres. Onlangs ben ik dankzij een tip van een vriendin hier naar toe geweest. Ik wilde heel graag een nieuwe look met daarbij een andere kleur in mijn haar. De medewerkster van deze zaak gaf mij hierin een goed advies. De medewerksters zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en de nieuwste trends. Mijn haren zijn netjes geknipt en er zit een mooi model in. Ik heb gekozen voor een bruine teint met highlights erin. Het ziet er weer heel verzorgd uit.

Kapper Bussum

Goede kapper in Bussum

Wat deze salon zo speciaal maakt is dat jij er terecht kan voor meerdere diensten. Zo kan jij hier ook terecht voor:

  • Nagelstyling
  • Schoonheidsbehandeling
  • Lichaamsmassage
  • Pedicure

Hoe fijn is het om alles onder één dak te hebben. Nu hoef ik ook niet meer naar verschillende zaken, maar kan ik voor alles bij een zaak terecht. Wanneer jij naar deze zaak toe wilt is het wel verstandig om van te voren een afspraak te maken. Zo weet jij zeker dat er een plek vrij is voor een behandeling. Voor mij is dit de beste kapper in Bussum.

 

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.