Mode by Silvie

Een kapsalon nabij Schiedam

Wil jij ook een leuke coupe hebben dan moet je eens een afspraak maken bij kapsalon Schiedam. Sinds ik hier mijn haren laat doen zie ik er heel anders uit.Hier hebben zij een zeer sportief en mooi kapsel voor mij gemaakt. Voorheen had ik lange haren en verder dan een stukje eraf knippen kwam ik niet. Niet dat de kapper dat niet kon, maar ik durfde er nooit meer vanaf te halen, stel dat het mij niet zou staan. Tot ik naar een andere zaak ging en de medewerkers mij hier wisten te overtuigen dat een andere, kortere coupe mij veel beter zal staan. 

Wat een geweldig resultaat

Nadat ik een afspraak heb gemaakt bij de kapsalon nabij Schiedam, met de bedoeling om mijn haren een puntje vanaf te halen, nam ik plaats op de stoel. De kapster vroeg aan mij wat de bedoeling was voordat zij aan de slag ging. Echter toen ik zei, alleen puntjes, keek zij mij vragend aan. Meteen kwam er een andere medewerkster aan en begonnen mij allerlei tips te geven voor een andere look. Het klonk allemaal heel erg leuk en toen heb ik het sein groen gegeven, en maar goed ook. Wat een geweldig leuk kapsel heb ik nu, ik ben een totaal ander mens geworden. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.