Mode by Silvie

Kapper op de hoogte van de laatste haarmode

De laatste haarmode, kan je vinden bij Ellie’s Kapsalon. Hier werken alleen maar stylisten die op de hoogte zijn van de laatste trends. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen zijn hier zonder afspraak, zeer welkom. Voordat de kapster aan de slag gaat, wordt er eerst besproken welk kapsel jij wilt hebben. Vaak bekijkt de kapster dit model en kan jou dan vertellen of dit wel geschikt voor jou is. Natuurlijk moet je opletten of jouw gezicht niet te smal is, want dan maakt lang haar het alleen maar smaller. Vaak als ik hier heen ga, dan laat ik de kapper de gang gaan, altijd spannend hoe het resultaat gaat worden.  laatste haarmode

Wederom leuk geknipt, volgens de laatste haarmode

Deze keer ben ik weer naar Ellie’s Kapsalon gegaan. Gewoon even naar binnen lopen en voordat ik heet in de gaten had, zat ik al op de stoel. Heel af en toe kan het voorkomen dat je even moet wachten, maar dan geniet je van een lekker kopje koffie. 

De kapster heeft een heel erg leuk kapsel bij mij geknipt, echt volgens de laatste haarmode. Ik hoefde maar aan te geven hoe ik ongeveer mijn haren wilde hebben en daarna heb ik de kapster aan de gang laten gaan.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.