Mode by Silvie

Speciale kledinghangers nodig? Bestel ze bij Hooks Creative.

Haast in elk warenhuis zijn er kledinghangers te vinden. Het lijkt er ook altijd op dat alle klerenhangers er hetzelfde uitzien, maar soms zit er best wel wat variatie in. De een is alleen voor hemden terwijl de ander ook de mogelijkheid heeft voor een broek. Voor de moderne mensen of kleding zaken die speciale kledinghangers nodig hebben, is Hooks Creative de beste oplossing.

De verschillende kledinghangers voor winkels:

  • De normale hangers.

Dit zijn hangers die heel veel overeenkomen met de klassieke hangers die wij van de gemiddelde winkelketen kennen. Deze zijn vaak multifunctioneel en worden voor verschillende kledingstukken gebruikt.

  • De hangers voor jurken en bloezen.

Deze hangers bestaan meestal alleen uit een bovenstuk. Sommigen zijn glad en sommigen hebben een gleufje waar de lusjes van de bloezen aan gehangen worden. Maar er komen ook een paar modellen voor waar er klepjes zijn om een broek of rok aan te bevestigen. Die zijn eigenlijk bedoeld voor de kleding pakjes. Er zijn meer dan 50 verschillende modellen in deze categorie.

  • De hangers voor broeken of rokken.

Dit zijn hangers waar er bijna geen mogelijkheid is om een boven kledingstuk te plaatsen. Aan de boog zijn er klepjes waar de broek of rok aan geknepen word. Sommige hangers hebben hier de mogelijkheid ook voor een bovenkledingstuk. De klepjes worden dan onder de boog geplaatst zodat de broek of rok eraan kan.

  • De hangers voor jackets of blazers.

Hiervan zijn er niet zoveel soorten als bij de 3 voorgaande soorten hangers. Maar dat wil niet zeggen dat er geen keus is. Er zijn tenminste 25 verschillende soorten modellen kledinghangers voor de jackets. 1 of 2 modellen hiervan hebben ook plek om een broek of rok aan te hangen. Bij de jackets is dat ook niet echt nodig, dus geeft het niet dat er weinig mogelijkheden zijn daarvoor.

  • De speciale hangers.

De speciale hangers worden op maat gemaakt. Niet alleen kledingstukken hebben een hanger nodig, omdat er bijvoorbeeld ook dassen, sokken en dergelijke worden verkocht. Deze spullen hebben ook een leuke hanger nodig voor de display. Er zijn hier ook hangers die geïnspireerd zijn door de omgeving. Zo zijn er hangers die haken hebben in de vorm van vishaken of een grote boog. Daarnaast zijn er ook hangers waar er een aantal hangers aan gehangen kunnen worden. Heel exclusief en mooi om te zien! Je komt deze niet zo vaak tegen omdat ze uniek zijn. Gelukkig kan Hooks Creative daarmee helpen.

Keuze materiaal

Van al deze categorieën kledinghangers is er weer een verdeling van de verschillende soorten materiaal. Er is keus uit: hout, metaal en acryl. Voordat je een keuze maakt in het materiaal, bedenk dan goed hoe de rest van de inrichting eruit ziet. Sommige materiaalsoorten passen beter bij elkaar dan andere.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.