Mode by Silvie

Hebben jullie al eens injectables gehad?

injectables Kennis gemaakt met injectables

Dankzij een vriendin heb ik laatst een keer injectables gehad! Ik kende het woord wel, maar wist niet exact wat ik ervan moest verwachten. Het is in feite het zelfde als botox; injectables vullen rimpels en plooien tijdelijk op en zorgen zo voor bijvoorbeeld een jongere uitstraling. Omdat ik niet vies ben van een cosmetische ingreep hier en daar, wilde ik de injectables wel een keer proberen. Allereerst ging ik toen op bezoek bij Kliniek Veldhoven. Dat is mijn favoriete kliniek voor dit soort ingrepen! Met hen heb ik een consult gevoerd en zij hebben mijn huid ook uitvoerig bekeken. Het enige dat nog mis kon gaan was dat ik een allergische reactie zou krijgen; dan baal je flink! Gelukkig heb ik geen allergie voor de injectables en is alles perfect verlopen. De behandeling was erg prettig en het resultaat was een dag later al erg duidelijk! Een jongere uitstraling. Dat voelde zo goed!

injectables

De beste behandelingen

Zoals ik al zei is Kliniek Veldhoven mijn favoriete kliniek voor cosmetische ingrepen. Nu ga ik er ook graag heen als ik weer eens wat rimpels wil laten wegwerken. Voorheen heb ik er al eens een liposuctie ondergaan en ook de permanente ontharing is door hen uitgevoerd! Wil jij ook eens iets laten doen zoals injectables of een correctie hier of daar? Dan raad ik jou ook Kliniek Veldhoven aan! Daar werken de beste mensen die alle benodigde kennis hebben. Ook hebben zij al veel ervaring en hoef je je nergens zorgen over te maken!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.