Mode by Silvie

Een super kapsalon in Utrecht

Onderhand is het weer tijd geworden om een afspraak voor mijzelf te maken bij kapsalon Utrecht. Zodra je hier één keer bent geweest ga je nooit meer op zoek naar een andere kapper. Hier zijn Theo van Geenhuizen, Patrick van der Vaart de eigenaren van. Tevens is Theo van Geenhuizen ex-wereldkampioen en heeft jarenlang de internationale haarmode bepaald voor een bekende haarproductenlijn. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds een fenomenale kniptechniek. Patrick van der Vaart is de ‘kleurkoning’. Als er bij andere kapsalons iets misgaat komen ze bij Patrick voor advies.  

Weer een super model laten knippen

Mijn haren waren echt aan een kappersbeurt toe en vooral een behandeling bij de kapsalon in Utrecht. Nooit zal je mij bij een andere kapper zien dan bij j Salon Beau Rivage! Zeker nu ik weet dat ik hier altijd zeer tevreden naar buiten loop. Dat is wel eens anders geweest toen ik een poging had gedaan om mijn haren te laten verven. Ik heb mij nog nooit zo ellendig gevoeld als de dag dat ik bij een andere zaak naar buiten liep. Het was maar goed dat het in de carnavalsperiode was, want zo viel ik gelukkig niet op. 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.