Mode by Silvie

Bedrukte kleding bestellen

Ben je op zoek naar mooie kleding met daarop een print van je eigen logo of een afbeelding bijvoorbeeld? Er zijn diverse bedrijven die je hier bij kunnen helpen maar er kan maar één de beste zijn. Bij Kleur op kleding gaan we net iets verder dan de meest bedrijven die kleding voor je kunnen bedrukken. Dankzij onze persoonlijke aanpak hebben we niet veel tijd nodig om een ontwerp te maken dat compleet aansluit bij uw wensen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze ontwerpservice waarmee het mogelijk is om binnen no time zelf een professioneel ontwerp te maken. We vertellen je graag wat meer over de andere voordelen die er komen kijken bij het bedrukken van uw kleding.

De manieren van drukkenlogo-kok-2

Er zijn verschillende manier om kleding te drukken omdat er ook verschillende kleding is. Daarnaast zijn er andere behoeften, soms moet een print slechts tijdelijk zichtbaar zijn, bij bedrijfskleding is het juist weer van belang dat dit zo lang mogelijk in een goede staat blijft. De meest bekende manieren zijn zeefdrukken en transferdrukken. Hiervoor zijn grote machines nodig waardoor het vaak alleen maar m

Voor bedrijfskleding

Meestal wordt een kledingdruk bedrijf voornamelijk ingeschakeld om bedrijfskleding te maken. Als u een goede uitstraling met uw bedrijf wil dan kan het handig zijn om alles er hetzelfde uit te laten zien. Daarnaast plaatst u natuurlijk uw logo op de bedrijfskleding zodat klanten u altijd kunnen herkennen aan de bedrukte kleding. Er zijn nog veel meer mogelijkheden als het gaat om het drukken van kleding voor bedrijven, vraag naar demogelijkheden.

Voor een speciale gelegenheid?

Ook als u kleding voor een evenement of een feestje nodig heeft dan kan dit van pas komen. Kleine aantal kleding laten drukker is soms wat duurder maar zeker wel mogelijk! Vraag daarom altijd even wat de minimale afname is.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.