Mode by Silvie

Zeer mooie Olymp overhemden kopen

Wat ben ik blij dat mijn man de collectie van Olymp overhemden heeft gevonden. Behalve dat dit een bijzonder mooie collectie is, hoef ik deze niet meer te strijken. Voor mij is dit een geweldige uitkomst, want als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel strijken. Vanaf het moment dat mijn echtgenoot de winkel van De Heeren van Alphen binnen liep, was hij al verkocht. Nog nooit heeft hij zich als een beest gedragen wanneer hij kleren moest kopen. Ja ik bedoel een beest, want binnen een uur had hij al een hele stapel kleding ligge die hij beslist wilde kopen.  

Mooie spullen

Het kan ook niet anders, want hier in deze winkel verkopen zij dan ook de mooiste spullen van goede merken. Vooral bij de Olymp overhemden was mijn man flink aan het inslaan. Hij heeft hier dan ook veel mooie en leuke modellen gekocht. Met en zonder stippen en vooral diegene met een streepje waren zeer leuk. Voorheen maakte ik mij altijd druk wanneer mijn man deze kleding in de was gooide, maar nu kan ik alleen maar lachen , omdat het strijken overbodig is. Ben je ook nieuwsgierig naar de mooie collectie van dit merk, neem dan eens een kijkje in de winkel van De Heeren van Alphen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.