Mode by Silvie

Zeer ervaren ervaren patronenmaker

Voor een groot feest, welke ik eerdaags heb, ben ik op zoek naar een patronenmaker. Iedereen wilt er altijd netjes uit zien wanneer hij of zij naar een feest gaat. Deze keer wilde ik helemaal de blits maken, maar helaas had ik daar de centjes niet voor. De jurk die ik ooit in een roddelblad had gezien was helemaal het einde, helaas het prijskaartje die hieraan vast zat een stuk minder. Daarom leek het mij een geweldig idee om deze jurk te laten maken door Passion4Patterns, een ervaren patroonservice bureau.  De eigenaresse van dit bedrijf, Hanna, heeft mij tijdens een kennismakingsgesprek laten weten dat zij deze jurk wel kon ontwerpen.  

Een zeer mooie jurk

Bij Passion4Patterns werken alleen maar zeer ervaren medewerkers die alle kennis in huis hebben om de mooiste patronen te kunnen maken. Vaak gebruiken zij hiervoor het Optitex Cadcam systeem. Zelfs kunnen patronen die zijn gemaakt met bijvoorbeeld Lectra- of Gerbersystemen omgezet worden naar het Optitexsysteem. Ook het vergroten of verkleinen van een patroon is geen enkel probleem.

Mijn jurk hangt inmiddels aan mijn kast te pronken, te wachten op het grote feest. Het resultaat is echt verbluffend en de jurk is veel en veel mooier dan ik op de foto in het roddelblad had gezien.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.