Mode by Silvie

Wees al helemaal klaar voor Carnaval 2020

De elfde van de elfde komt er al weer bijna aan en daarmee wordt alvast de toon gezet voor aankomend Carnaval. Het gigantische volksfeest dat vooral in Noord-Brabant en Limburg wordt gevierd is voor iedereen in het land een groot spektakel. En bij dit spektakel hoort natuurlijk een bijpassende outfit. Maar wat kun je het beste dragen tijdens Carnaval 2020? Op Feestcenter.nl is er een enorm aanbod aan verschillende pakjes en kostuums die geschikt zijn om deze dolle dagen in vol te kunnen houden.

Carnaval 2020

Carnaval wordt altijd op een vast moment van het jaar gevierd. Van oorsprong is het een katholiek feest waar men veertig dagen lang naar Pasen toe gaat vasten. Deze betekenis heeft het voor veel mensen niet meer, maar de festiviteiten eromheen zijn erdoor niet minder geworden. Sterker nog, steeds meer mensen vieren Carnaval.

In 2020 valt Carnaval in de periode van zondag 23 tot en met dinsdag 25 februari, maar in veel plaatsen beginnen de feesten door de alsmaar groeiende belangstelling al op zaterdag, in dit geval dus 22 februari. In sommige kroegen in het zuiden worden de donderdag en vrijdag vooraf zelfs al gereserveerd voor Carnavalsfeesten. Je moet dus wel al op tijd klaar zijn om mee te kunnen doen als je mee wilt doen.

Carnavalskostuum

Naast de gezelligheid en het vele bier typeert Carnaval zich natuurlijk aan de uitbundige kostuums. Ook in 2020 is het eerder regel dan uitzondering om zo grappig mogelijk verkleed te gaan. Denk hierbij aan politie-uniformen en retro sportkleding. Maar ook zusters, prinsessen, duiveltjes en sprookjesfiguren kan je vaak tegenkomen. Carnaval 2020 ontleent zich ook als festiviteit waar je je nieuwe liefde kan ontmoeten, waardoor er ook genoeg stoere en sexy kostuums beschikbaar zijn. Wat ook de reden is waarom je je carnavalskostuum nodig hebt, bij Feestcenter.nl is dit kostuum beschikbaar.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.