Mode by Silvie

St Oliver schoenen moet jij kopen!

Uitproberen

Vorige week heb ik voor het eerst kennis gemaakt met St Oliver schoenen. Een vriendin van mij heeft mij deze namelijk aangeraden en daarom ben ik toen op zoek gegaan. Ik krijg namelijk ongelofelijk snel blaren, maar daar zou ik volgens haar hier geen last van moeten hebben. Daar vertrouwde ik haar in en toen heb ik een bestelling met twee verschillende uitvoeringen geplaatst. Ik twijfelde namelijk over de kleur en wist daardoor niet wat ik moest doen. Het thuis kunnen aanpassen vind ik dan wel het grootste voordeel van het kopen via internet. Nu is het dan wel zo dat je soms al heel snel met retourneren, maar dat is hier niet het geval. Daarnaast krijg jij jouw geld razendsnel weer op jouw bankrekening gestort.

Eindelijk

St Oliver schoenen

Toen ik de St Oliver schoenen binnen kreeg, ben ik deze gaan passen. Ik merkte direct dat deze heel erg goed zaten, maar vroeg mij nog steeds af of ik geen last ging krijgen. Toen ben ik er de hele dag op gaan lopen en heb ik inderdaad geen problemen ondervonden. Uiteindelijk kon ik toch niet kiezen en heb ik ze allebei in mijn kast gezet. Mocht jij ook op zoek zijn naar nieuw schoeisel, neem dan zeker een kijkje bij Durlinger. Zij hebben een ongelofelijk groot en uitgebreid assortiment met verschillende merken voor mannen, vrouwen en kinderen. Eigenlijk zou je hier dus voor het hele gezin terecht kunnen. Ik weet dus haast zeker dat er ook iets voor jou bij zit!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.