Mode by Silvie

Mijn eigen leren heren jas!

logo-slideAl een geruime tijd ben ik druk in de weer om op zoek te gaan naar een leren heren jas. Helaas is dit niet zo gelopen als dat ik verwacht had aangezien ik er wel vanuit ging dat er een tal van jassen te vinden is in de winkel…

Mijn zoektochtheren-leren-jassen-300x243

Vanwege het feit dat ik het niet vinden kan in de winkel had ik nog een hoop: Het internet! Mijn zoektocht op het internet was dan ook met succes aangezien ik terecht ben gekomen op de website van leathershopdoci.nl. Hier heb je een ruim assortiment aan diverse leren jassen voor zowel de man als vrouw. Laat het nou net zo zijn dat mijn jas, die ik graag wil, ertussen hangt! Ik heb dan ook eerlijk gezegd niet verder gezocht maar ervoor gekozen om direct te bestellen. Aan de ene kant twijfelde ik wel vanwege het feit dat ik het niet eerst heb kunnen passen. Bij het lezen dat ik het kosteloos kan retourneren wanneer het niet past was ik overtuigd genoeg en heb besteld! Mijn eigen leren heren jas heb ik dan wel besteld via het internet maar je wilt niet weten hoe enthousiast ik erover ben.

Het heeft dan ook maar enkele dagen geduurd voordat het netjes bij mij thuis werd bezorgd. Inderdaad je leest het goed! Ik hoefde er geeneens meer de deur voor uit te gaan om mijn nieuwe leren jas te kopen!heren-jassen-met-bontkraag-300x243

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.