Mode by Silvie

Goede herenkapper Venlo

Ben je op zoek naar een goede herenkapper Venlo, dan ben je Kek Haarmode aan het juiste adres.  Mijn man is echt een kieskeurig iemand en zijn haren zijn alles voor hem. Daarom gaat hij alleen naar een hairstylist die ook echt vakkundig is.  Vanaf het eerste moment dat mijn man naar Kek gaat zitten zijn haren bijzonder mooi. Hij gaat er ook met veel plezier heen, want terwijl hij zit te genieten van een kopje koffie en ondertussen de krant leest worden zijn haren in model gebracht. Tegenwoordig is dit ook mijn adres geworden om mijn haren in een mooi model te laten knippen.

Samen een afspraak

Hoewel het herenkapper Venlo heet, kunnen zowel dames als ook kinderen hier terecht voor de nieuwste modetrends. Natuurlijk heeft deze hairstylist veel meer in zijn macht dan alleen maar te knippen. Wat denk je van de volgende behandelingen, zoals:

  • Wassen
  • Knippen
  • Drogen (blowen of fohnen)
  • Watergolf
  • Permanent
  • Kleuren
  • Highlights
  • Coupe soleil

 

Vandaag hebben mijn man en ik samen hier een afspraak gemaakt. Mijn man om een nieuwe coupe te laten knippen en voor mij zelf zit ik te denken aan een Coupe soleil. Maar dat vraag ik eerst aan de stylist voordat dit ook werkelijk gaat gebeuren.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.