Mode by Silvie

Een zeer goede schoenmaker Barendrecht gezocht

Wanneer je op zoek bent naar een goede schoenmaker zoek dan maar niet verder, ik heb een goede schoenmaker Barendrecht gevonden. Bij deze schoenmaker kan je terecht voor meerdere zaken, zoals:

  • Schoen reparatie
  • Verhogen van een schoen
  • Nieuwe hakken
  • Veters
  • Schoenpoets middelen
  • Sleutel service

Zoek dus niet verder wanneer je op zoek bent naar een goede schoenmaker in Barendrecht. Zelf ben ik voor een tijd terug ook naar deze schoenmaker geweest. Mijn schoenen waren aan één kant versleten en hadden nieuwe zolen nodig. Natuurlijk kan je ook nieuwe schoenen kopen, maar deze schoenmaker heeft echt aantrekkelijke prijzen en voor dat geld heb je geen nieuwe schoenen. Ondertussen loop ik alweer op mijn oude schoenen welke nu voorzien zijn van nieuwe zolen, deze keer heeft de schoenmaker zeer stevige zolen eronder gezet.  schoenmaker Barendrecht

Een extra sleutel laten maken

Toen ik mijn schoenen weer ging ophalen bij de schoenmaker heb ik meteen een extra huissleutel erbij laten maken. Ook dit hoort tot een van de mogelijkheden bij de schoenmaker.  Binnen vijf minuten was de sleutel al gemaakt, altijd handig om een reserve sleutel te hebben. Zo had ik twee vliegen in één klap en nieuw zolen onder de schoenen en een nieuwe huissleutel. Vorige week ben ik nogmaals naar de schoenmaker geweest, een van mijn veters in de schoenen was geknapt . Aangezien deze veter geen standaard maat is en niet in een normale winkel te koop is ben ik naar de schoenmaker geweest, gelukkig behoren dit soort veters tot de standaard voorraad van de schoenmaker.  schoenmaker Barendrecht

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.