Mode by Silvie

Duurzaam shoppen bij Cayucos.nl!

Op Cayucos.nl kun je prachtige en duurzame sneakers kopen voor een prima prijs. Ik ben echt fan van dit merk, want de schoenen zijn op een eerlijke manier geproduceerd. Daarnaast komen de schoenen in hele leuke kleurtjes en dus kun je ze overal goed mee combineren. Echt een aanrader dus!

cayucos.nl

Fijne schoenen in leuke kleurtjes

Cayucos maakt de leukste sneakers in allerlei kleurtjes en ze maken echt je outfit af. Ik heb ze zelf ook in meerdere kleuren en draag ze bijvoorbeeld als ik naar de stad moet of veel moet lopen. Zo heb ik ze op vakantie elke dag met veel plezier gedragen! De schoenen lopen enorm lekker en ik kan er gerust uren op lopen zonder dat ik last van pijn of blaren krijg. Ik combineer de sneakers meestal met jeans voor een casual look. De lichtblauwe variant is echt mijn lievelingspaar, want ik draag graag lichtgekleurde jeans en dan staat lichtblauw heel chique. Verder combineer ik de schoenen in de zomer ook graag met een bloemenjurkje, want ik houd van het contrast tussen de lieve kant van het bloemenjurkje en de stoere kant van de Cayucos sneakers.

Schoenen

Zeg nee mensenleed en dierenleed!

De schoenen van Cayucos worden door een Spaans familiebedrijf gemaakt. De arbeiders krijgen hier een eerlijk loon om zichzelf te kunnen onderhouden en ze werken onder gezonde werkomstandigheden. Dit geeft mij een fijn gevoel, want ik ben echt tegen mensenleed, vooral wanneer het op kledingproductie aankomt. Daarnaast zijn de Cayucos schoenen vegan, wat betekent dat de schoenen geen dierlijke materialen bevatten en je je dus ook niet schuldig maakt aan dierenleed. Zeg jij ook “nee” tegen mensenleed en dierenleed? Shop je schoenen dan voortaan ook op Cayucos.nl!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.