Mode by Silvie

Bescherm je voeten optimaal

Tijdens het werken worden de voeten zwaar belast, niet alleen door veel lopen maar het werk wat je doet kan ook veel invloed hebben. Werk je met zware materialen, gevaarlijke vloeistoffen en of elektriciteit, moet je wel de goede bescherming hebben voor je voeten. Maar aan de andere kant moet een werkschoen wel comfortabel zitten, tenslotte moet je er de hele dag op lopen. Met cobra werkschoenen heb je niet alleen een veilige schoen, ook een werkschoen waar je makkelijk de hele dag op kunt lopen zonder pijn aan je voeten te krijgen. Ook onder extreme omstandigheden zijn de schoenen ideaal om te dragen.

Verschillende soorten werkschoenen

cobra werkschoenen

Ook bij werkschoenen heb je verschillende soorten, de schoenen van cofra in de webshop vallen allemaal in de S3 categorie. Dit betekent dat ze overal tegen bestand zijn, vallen je schoenen in de categorie S1 of S2 dan bezitten zij minder bescherming. Cofra werkschoenen worden gekeurd volgens de Europese normen, je bent er dus zeker van dat je altijd een veilige werkschoen aan je voeten hebt. Alle schoenen zijn uitgebreid getest in de zwaarste omstandigheden om je die garantie te kunnen geven.

Verschillende materialen

Naar gelang de bescherming van de schoen kan een werkschoen uit verschillende materialen bestaan. Welke schoen je ook gebruikt uit het assortiment cofra werkschoenen, je hebt altijd de goede schoen om op te werken en die je uitgebreide bescherming biedt. Wat voor werk je ook doet, tevens zijn alle schoenen voorzien van een antislip zool om in natte omstandigheden niet uit te glijden. Waar voorheen werkschoenen zwaar en niet echt comfortabel waren om te dragen, heb je tegenwoordig gelukkig werkschoenen met een comfort die een normale schoen benadert. De modellen zijn ook erg veranderd, er zijn zelfs werkschoenen op de markt waar je niet bij ziet dat je met een werkschoen te maken hebt. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.